Ministar za evropske integracije J. Joksimović sutra na štandu Ministarstva

23. oktobar 2018. | Beograd

Ministar za evropske integracije J. Joksimović sutra na štandu Ministarstva

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović posetiće štand Ministarstva za evropske integracije na 63. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga u sredu, 24. oktobra, u 14 časova.

Joksimović će predstaviti „Vodič za korišćenje EU fondova u Srbiji - IPA 2 (2014-2020)“, najnoviju publikaciju Ministarstva za evropske integracije. Posetiocima štanda Ministarstva obratiće se i Nj.E. Sem Fabrici, šef Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji, Nj.E. Radko Vlajkov, ambasador Republike Bugarske u Republici Srbiji i Johanes Iršik, direktor Austrijskog kulturnog foruma u Beogradu.

Ministarstvo za evropske integracije ove godine po drugi put samostalno učestvuje na Međunarodnom sajmu knjiga, najvećoj manifestaciji u regionu posvećenoj knjizi. Tokom trajanja sajma, Ministarstvo će predstaviti nova izdanja publikacija, koja su pripremljena u promotivne svrhe, sa ciljem da na razumljiv način predoči koristi i približi proces evropskih integracija Srbije.

Sutrašnjem događaju na štandu Ministarstva, u hali 4 Beogradskog sajma, prisustvovaće i predstavnici ambasada država članica EU.