Raspisan javni konkurs za pozicije u okviru „Interreg“ IPA programa prekogranične saradnje Hrvatska–Srbija 2014–2020.

04. novembar 2015. |

Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske, u saradnji sa Kancelarijom za evropske integracije Vlade Republike Srbije (Nacionalno telo programa u Republici Srbiji), raspisala je konkurs za prijem u radni odnos na neodređeno vreme (uz obavezni probni rad u trajanju od 6 meseci) za dva radna mesta na poziciji višeg koordinatora (eng. Project Manager i Financial Manager), u okviru Interreg IPA programa prekogranične saradnje Hrvatska–Srbija 2014 - 2020. godine. Mesto rada za oba radna mesta je Zagreb, Republika Hrvatska.

Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske sa sedištem u Zagrebu ima ulogu Upravljačkog tela Interreg IPA programa prekogranične saradnje Hrvatska–Srbija u finansijskom periodu 2014–2020. godine. Program je odobren od strane Evropske komisije 24. avgusta 2015. godine i predstavlja nastavak uspešne saradnje u okviru programa prekogranične saradnje u finansijskom periodu 2007–2013. godine.

Izvorni tekst objavljenog javnog konkursa za primanje u radni odnos, kao i detaljne informacije o postupku konkursa možete preuzeti ovde.

Konkurs je takođe objavljen na stranicama Agencije za regionalni razvoj Republike Hrvatske (http://www.arr.hr/teme/natjecaji/zaposljavanje ), kao i na stranicama Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije (https://www.mei.gov.rs/početna.1.html i http://www.evropa.gov.rs/CBC/PublicSite/NewsAndEvents.aspx).

Rok za dostavljanje prijava je 18. novembar 2015. godine.