Konkurs za plakat povodom Dana evropske saradnje

27. jun 2013. |

Kancelarija za evropske integracije poziva svu decu uzrasta do 16 godina da naprave vizuelno rešenje za plakat povodom proslave Dana evropske saradnje, koji se obeležava 21. septembra.

Predloge za izgled plakata, koji može biti osmišljen u bilo kojoj likovnoj ili kompjuterskoj tehnici, treba poslati na papiru formata A3 (420x297cm), do 24 avgusta 2013. Radovi treba da odgovore na jednu od dve zadate teme :

1. Zajedničke granice, zajednička budućnost

2. Radimo zajedno za bolju Evropu.

Uz plakat je neophodno poslati i prijavni formular sa potpisom roditelja/staratelja kojim se daje saglasnost da posteri budu korišćeni za promotivne aktivnosti povodom Dana evropske saradnje.

Plakat možete poslati poštom na adresu: INTERACT Point Vienna Kirchberggasse 33-35/9, 1070 Vienna, Austria ili u elektorinskom obliku u jpg. ili pdf. formatu visoke rezolucije na ip.vienna@interact-eu.net

Radovi će biti ocenjivani na osnovu njihove originalnosti, kreativnosti, kvaliteta i relevantnosti u odnosu na zadate teme.

Autori tri najbolje ocenjena rada dobiće poklon-pakete, a odabrani posteri će biti predstavljeni na javnoj izložbi u Beču, koja će biti organizovana povodom Dana evropske saradnje. 21. i 22. septembra 2013. godine.

Više informacija o Danu evropske saradnje: www.ecday.eu

Prijavni formular možete da preuzmete ovde.

Poziv za konkurs možete da preuzmete ovde.