Održan seminar “Proces evropskih integracija“ namenjen studentima Pravnog fakulteta

21. maj 2013. |

Kancelarija za evropske integracije Vlade Srbije, u saradnji sa fondacijom Fridrih Ebert,  odragnizovala je 21. maja seminar  “Proces evropskih integracija“ namenjen studentima master programa u oblasti evropskih integracija Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. 

Osnovni cilj seminara bio je da učesnicima pruži informacije o pravnom okviru evropskih integracija Srbije, relevantim dokumentima i sporazumima, kao i trenutnom stanju i budućim izazovima u oblasti konkurencije i zaštite potrošača, poljoprivrede, energetike, pravde, slobode i bezbednosti.

Predavači seminara bili su: pomoćnik direktora Kancelarije za evropske integracije Vladimir Međak,  šef Odseka za političke kriterijume i pravdu, slobodu i bezbednost Sanja Mrvaljević Nišavić,  rukovodilac Grupe za unutrašnje tržište Aleksandra Sekulović, rukovodilac Grupe za životnu sredinu, poljoprivredu i ruralni razvoj Zoran Sretić i rukovodilac Grupe za energiju, transport, tranevropske mreže i elektronske komunikacije  Olivera Vitorović.