Informativni dan za Tempus i ostale EU programe

09. novembar 2011. |

Informativni dan za Tempus i ostale EU programe za saradnju u oblasti obrazovanja koji Tempus kancelarija u Srbiji organizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvete i nauke Republike Srbije i Delegacijom Evropske unije u Srbiji, biće održan 18. novembra 2011. godine u Palati "Srbija" , Bulevar Mihajla Pupina 2, Novi Beograd, u konferencijskoj sali na prvom spratu.

Na njemu će biti predstavljeni odabrani projekti iz prethodnog konkursnog roka i novi konkursni rokovi za programe Tempus, Erazmus Mundus i Program za celozivotno učenje, njihovi prioriteti i osnovne novine.

Nakon informativnog dana, do kraja 2011. i pocetkom 2012.godine Tempus kancelarija u Srbiji će organizovati i niz radionica u univerzitetskim centrima - Beograd, Novi Sad, Nis i Kragujevac. Radionice će biti koncipirane tako da zainteresovanima pruže praktične savete i primere i detaljno pojašnjenje za pisanje pojedinih delova projektnih prijava (razrada logičke matrice, radnih paketa, radnog plana projekta i tebela troškova) sa interaktivnim radom u malim grupama. Vreme i mesto održavanja radionica biće naknadno objavljeni na sajtu Tempus kancelarije u Srbiji.

Radni jezik konferencije je srpski.

Molimo Vas da svoje učešće potvrdite tako sto ćete popuniti registracioni formular na sledećem linku:

http://www.tempus.ac.rs/sr/sign-up/?surid=20

Ovaj registracioni formular odnosi se samo na učešće na Tempus informativnom danu.

Rok za registraciju je 14.novembar 2011. godine.

Program informativnog dana možete preuzeti ovde.