Info-dan povodom objave Petog poziva za dostavljanje predloga projekata u okviru Jadransko-jonskog programa saradnje – ADRION održaće se 16. juna 2022. godine

08. jun 2022. | Beograd

Info-dan povodom objave Petog poziva za dostavljanje predloga projekata u okviru Jadransko-jonskog programa saradnje – ADRION održaće se 16. juna 2022. godine

Ministarstvo za evropske integracije organizuje Info-dan povodom objave vanrednog, Petog poziva za dostavljanje predloga projekata u okviru Interreg 5-b Jadransko-jonskog programa saradnje 2014-2020 – ADRION.

Poziv je otvoren isključivo za sledeće teme u okviru programskih prioriteta br. 1 („Inovativan i pametan region“) i br. 2 („Održivi region“):

-    Programski prioritet br. 1:

•    Tema 1) Plava ekonomija;
•    Tema 2) Društvene inovacije;

-    Programski prioritet br. 2:

•    Tema 3) Obnovljivi izvori energije;
•    Tema 4) Cirkularna ekonomija

Info-dan će biti održan u četvrtak, 16. juna 2022. godine, u Beogradu u prostorijama Ministarstva za evropske integracije, ul. Nemanjina 34, u sali u prizemlju.

U prilogu teksta nalazi se agenda događaja.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće, molimo vas da pošaljete imena i kontakt detalje najviše dva predstavnika vaše institucije/organizacije koji će prisustvovati događaju (usled ograničenog broja mesta u sali) kontakt osobi za program ADRION u Srbiji, Draganu Popoviću, na mejl adresu: dragan.popovic@mei.gov.rs, najkasnije do srede, 15. juna 2022 do podne.

Registracija je obavezna – potrebno je popuniti priloženi prijavni formular i poslati na pomenutu mejl adresu. Prisustvo će biti omogućeno isključivo onim prijavljenim osobama kojima putem mejla bude potvrđena registracija.