Инфо-дан поводом објаве Петог позива за достављање предлога пројеката у оквиру Јадранско-јонског програма сарадње – АДРИОН одржаће се 16. јуна 2022. године

08. јун 2022. | Београд

Инфо-дан поводом објаве Петог позива за достављање предлога пројеката у оквиру Јадранско-јонског програма сарадње – АДРИОН одржаће се 16. јуна 2022. године

Министарство за европске интеграције организује Инфо-дан поводом објаве ванредног, Петог позива за достављање предлога пројеката у оквиру Интеррег 5-б Јадранско-јонског програма сарадње 2014-2020 – АДРИОН.

Позив је отворен искључиво за следеће теме у оквиру програмских приоритета бр. 1 („Иновативан и паметан регион“) и бр. 2 („Одрживи регион“):

-    Програмски приоритет бр. 1:

•    Тема 1) Плава економија;
•    Тема 2) Друштвене иновације;

-    Програмски приоритет бр. 2:

•    Тема 3) Обновљиви извори енергије;
•    Тема 4) Циркуларна економија

Инфо-дан ће бити одржан у четвртак, 16. јуна 2022. године, у Београду у просторијама Министарства за европске интеграције, ул. Немањина 34, у сали у приземљу.

У прилогу текста налази се агенда догађаја.

Уколико сте заинтересовани за учешће, молимо вас да пошаљете имена и контакт детаље највише два представника ваше институције/организације који ће присуствовати догађају (услед ограниченог броја места у сали) контакт особи за програм АДРИОН у Србији, Драгану Поповићу, на мејл адресу: dragan.popovic@mei.gov.rs, најкасније до среде, 15. јуна 2022 до подне.

Регистрација је обавезна – потребно је попунити приложени пријавни формулар и послати на поменуту мејл адресу. Присуство ће бити омогућено искључиво оним пријављеним особама којима путем мејла буде потврђена регистрација.