Video galerija 2019

 

 


Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović na posebnoj sednici Vlade Srbije o KiM i BDP-u, kojoj je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, 2. novembar 2020.

 

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović prisustvovala je danas sastanku predsednika vlade Ane Brnabić sa ambasadorima Evropske unije, 20. decembar 2019. 

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović prisustvovala je sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima Evropskog parlamenta, liderom Evropske narodne partije Manfredom Veberom i izvestiocem EP za Srbiju Vladimirom Bilčikom, 2. decembar 2019.

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović prisustvovala je danas Danu za poslanička pitanja u Narodnoj Skupštini Republike Srbije, koji se održava svakog poslednjeg četvrtka u mesecu, 28. novembar 2019.

Svečano otvaranje izložbe "Primenjena nostalgija" posvećene Beogradu i Helsinkiju, 13. novembar 2019.

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović na svečanom otvaranju Istočnog kraka Koridora 10, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Bugarske Bojka Borisova i brojnih građana, 9. novembar 2019.

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović na međunarodnoj konferenciji „Borba protiv korupcije za napredak Jugoistočne Evrope“, otvorenoj u Beogradu, 4. novembar 2019.

 

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović prisustvovala je otvaranju renovirane zgrade Palate pravde u Beogradu, u prisustvu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, 1. novembar 2019.

MEI na 64. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, 20 - 27. oktobar 2019.

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović zajedno sa EU ambasadorima na predstavljanju dve publikacije MEI na 64. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, 23. oktobar 2019.

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović ispratila je na aerodromu premijera Albanije Edija Ramu, 10.oktobar 2019.

 

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović ispratila je na aerodromu premijera Severne Makedonije Zorana Zaeva, 10. oktobar 2019.

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović dočekala je na aerodromu premijera Albanije Edija Ramu, 9. oktobar 2019.

 

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović dočekala je na aerodromu premijera Severne Makedonije Zorana Zaeva, 9. oktobar 2019.

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović prisustvovala je Četvrtoj konferenciji Narodne Republike Kine i 17 zemalja Centralne i Istočne Evrope o saradnji u oblasti inovacija, čiji je domaćin Srbija, 8. oktobar 2019.

 

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović na sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra spoljnih poslova Finske Peka Havista, 1. oktobar 2019.

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović ispratila je na beogradskom aerodromu predsednika Češke Miloša Zemana, koji je završio trodnevnu posetu Srbiji, 12. septembar 2019.

 

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović na Međunarodnoj konferenciji „Evropski put Gruzije - partnerstvo koje znači, 10 godina posle“, 11.7.2019.

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović prisustvovala je današnjem sastanku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića sa ministrom spoljnih poslova Kraljevine Norveške Ine Eriksen Soreide, 24.6.2019.

 

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović sa premijerom Slovačke Peterom Pelegrinijem, 30.5.2019.

Pomoćnik ministra za evropske integracije Ksenija Milenković gost "Prelistavanja štampe", na TV Prva, 23.5.2019.

 

Ministarstvo za evropske integracije zajedno sa Delegacijom Evropske unije u Srbiji obeležilo je Dan Evrope kroz učešće u manifestaciji „Grad Evrope“, 11.5.2019.

 

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović prisustvovala je sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa ministrom za spoljne poslove, Evropsku uniju i saradnju Kraljevine Španije Josepom Borelom, 13.3.2019.

 

Sporazum o saradnji u oblasti evropskih integracija između Ministarstva za evropske integracije Republike Srbije i Ministarstva za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske, koji potpisuju Jadranka Joksimović, ministar za evropske integracije Republike Srbije i Zlatan Klokić, ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske, 28.2.2019.

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović na zajedničkoj sednici vlada Srbije i Republike Srpske, 28.2.2019.

 

Sastanak ministra za evropske integracije  Jadranke Joksimović i minstra spoljnih poslova Ivice Dačića sa ministrom Republike Srpske  Zlatanom Klokićem, 28.2.2019.

Ministar Jadranka Joksimović prisustvovala je sastanku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića sa predsedavajućim Spoljnopolitičkog odbora i izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvidom Mekalisterom, 27.2.2019.

 

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović sastala se danas u Budimpešti sa Sabolčem Takačem, državnim  sekretarom za razvoj i koordinaciju EU politika u kabinetu premijera Viktora Orbana, 26.2.2019.

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović prisustvovala je sastanku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića sa potpredsednikom Vlade Republike Moldavije za evropske integracije Jurijem Leankom,12.2.2019.

 

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović prisustvovala je u Palati Srbija poslovnom forumu Republike Srbije i Republike Slovenije, koje predvode predsednici Aleksandar Vučić i Borut Pahor.

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović prisustvovala je u Palati Srbija razgovorima delegacija Republike Srbije i Republike Slovenije, koje predvode predsednici Aleksandar Vučić i Borut Pahor.

 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas novu Hirušku bolnicu u Vranju. Otvaranju je prisustvovala i ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović.

Sastanak predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i ministra za evropske integracije Jadranke Joksimović sa ministrom spoljnih poslova Rumunije Teodorom Meleškanuom.

 

Sastanak predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić i ministra za evropske integracije Jadranke Joksimović sa potpredsednikom Evropske komisije za  poslove, rast, ulaganja i konkurentnost Katainenom.

J. Joksimović i P. Sijarto potpisali su Godišnji radni plan za 2019. godinu - Aneks na Memorandum o razumevanju između Vlade Mađarske i Vlade Republike Srbije o ekspertskoj pomoći u procesu pristupnih pregovora Srbije sa EU, 10. decembar 2018.

 


Šesta nacionalna konferencija o prekograničnoj saradnji, 14. oktobar 2018.

Sednica Vlade Srbije sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije u Palati Srbija u Beogradu. Sednici prisustvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, 30. oktobar 2018.

 

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović i pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međunarodnu regionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Ognjen Bjelić potpisali su Sporazum o saradnji u oblasti evropskih integracija, nakon održane zajedničke sednice Vlade Republike Srbije i Pokrajinske Vlade AP Vojvodine u Novom Sadu, 26. oktobar 2018.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović sastali su se sa ministrom za EU, kulturu i medije Gernotom Blumelom i rukovodstvom fabrike „Cumtobel“ u Nišu, 28. septembar 2018.

 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović sastali su se sa ministrom za EU, kulturu i medije Gernotom Blumelom, 28. septembar 2018.

Ministar Jadranka Joksimović odgovara na poslanička pitanja, 27. septembar 2018, I deo

 

Ministar Jadranka Joksimović odgovara na poslanička pitanja, 27. septembar 2018, II deo

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović na sastanku sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem i komesarom za budžet Evropske unije Ginterom Etingerom, 19. jul 2018.

 

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović dočekala predsednika Ukrajine Petra Porošenka, 3. jul 2018.

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović i šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici potpisali su sporazum za sprovođenje Akcionog IPA programa za Srbiju za 2017. u vrednosti od 41.177.139 evra, a potpisivanju su prisustvovali predsednik Srbije Aleksandar Vučić i evropski komesar za pregovore o proširenju Johanes Han, 2. jul 2018.

 

Gostovanje v.d. pomoćnika ministra Ksenije Milenković u emisiji Oko na RTS o Samitu EU i Zapadnog Balkana održanog u Sofiji

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović sastali su se sa glavnom izvršnom direktorkom Svetske banke Kristalinom Georgijevom

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović za TV Pink o budžetu EU za period od 2021. do 2027. godine

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović ispratila je, na aerodromu „Nikola Tesla“, predsednika Evropskog saveta Donalda Tuska koji je bio u radnoj poseti Srbiji

U Galeriji Narodne banke Srbije 7.decembra 2017. otvorena je izložba „Primenjena nostalgija“, na kojoj su prikazane fotografije Beograda i Talina, glavnog grada Estonije, države koja predsedava Evropskoj uniji do kraja 2017. Izložbu su otvorili ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović i šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović sastali su se sa predsednikom Evropskog saveta Donaldom Tuskom

 

Predsednik Vlade Srbije Ana Brnabić i ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović na sednici Komiteta za spoljne poslove Evropskog parlamenta (AFET) kojoj predsedava Dejvid Mekalister

Animacija o tome šta se u Srbiji finansira IPA sredstvima

 

Dan Evrope beogradskim srednjim školama 2017.

Ministar Jadranka Joksimović za jutarnji program TV Pink

 

IPA Program prekogranične saradnje Hrvatska - Srbija, 2007 - 2013.

Dan Evrope u Zrenjaninu - manifestacija Evropsko selo 2017.

 

Mit 14: #KrajZaSrpskeTradicionalneProizvode Mit 11: #EUNećeDozvolitiDaPečemoRakiju

Peta nacionalna konferencija o prekograničnoj i transnacionalnoj saradnji 2016.

 

Programi prekogranične i transnacionalne saradnje u Srbiji

Proslava 9. maja, Dana Evrope 2016. godine

 

Obeležavanje 21. septembra, Dana evropske saradnje, 2015 

Animacija o procesu pregovora za članstvo Srbije u EU

 

Saradnja Srbije i Japana

Proslava 9. maja, Dana Evrope u Obrenovcu 2015. godine

 

Četvrta nacionalna konferenciji o prekograničnoj sradnji, 2014.

Proslava Dana Evrope  2014.

 

Performans povodom Dana evropske saradnje, 2013.

Deset godina razvojne pomoći Republici Srbiji

 

Prekogranična saradnja Srbije i Hvatske