Видео галерија 2019

 

 


Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић на посебној седници Владе Србије о КиМ и БДП-у, којој је присуствовао председник Србије Александар Вучић, 2. новембар 2020.

 

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић присуствовала је данас састанку председника владе Ане Брнабић са амбасадорима Европске уније, 20. децембар 2019. 

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић присуствовала је састанку председника Србије Александра Вучића са представницима Европског парламента, лидером Европске народне партије Манфредом Вебером и известиоцем ЕП за Србију Владимиром Билчиком, 2. децембар 2019.

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић присуствовала је данас Дану за посланичка питања у Народној Скупштини Републике Србије, који се одржава сваког последњег четвртка у месецу, 28. новембар 2019.

Свечано отварање изложбе "Примењена носталгија" посвећене Београду и Хелсинкију, 13. новембар 2019.

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић на свечаном отварању Источног крака Коридора 10, у присуству председника Србије Александра Вучића и премијера Бугарске Бојка Борисова и бројних грађана, 9. новембар 2019.

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић на међународној конференцији „Борба против корупције за напредак Југоисточне Европе“, отвореној у Београду, 4. новембар 2019.

 

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић присуствовала је отварању реновиране зграде Палате правде у Београду, у присуству председника Републике Србије Александра Вучића, 1. новембар 2019.

MЕИ на 64. Међународном београдском сајму књига, 20 - 27. октобар 2019.

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић заједно са ЕУ амбасадорима на представљању две публикације МЕИ на 64. Међународном београдском сајму књига, 23. октобар 2019.

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић испратила је на аеродрому премијера Албаније Едија Раму, 10.октобар 2019.

 

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић испратила је на аеродрому премијера Северне Македоније Зорана Заева, 10. октобар 2019.

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић дочекала је на аеродрому премијера Албаније Едија Раму, 9. октобар 2019.

 

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић дочекала је на аеродрому премијера Северне Македоније Зорана Заева, 9. октобар 2019.

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић присуствовала је Четвртој конференцији Народне Републике Кине и 17 земаља Централне и Источне Европе о сарадњи у области иновација, чији је домаћин Србија, 8. октобар 2019.

 

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић на састанку председника Србије Александра Вучића и министра спољних послова Финске Пека Хависта, 1. октобар 2019.

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић испратила је на београдском аеродрому председника Чешке Милоша Земана, који је завршио тродневну посету Србији, 12. септембар 2019.

 

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић на Међународној конференцији „Европски пут Грузије - партнерство које значи, 10 година после“, 11.7.2019.

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић присуствовала је данашњем састанку председника Републике Србије Александра Вучића са министром спољних послова Краљевине Норвешке Ине Ериксен Сореиде, 24.6.2019.

 

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић са премијером Словачке Петером Пелегринијем, 30.5.2019.

Помоћник министра за европске интеграције Ксенија Миленковић гост "Прелиставања штампе", на ТВ Прва, 23.5.2019.

 

Министарство за европске интеграције заједно са Делегацијом Европске уније у Србији обележило је Дан Европе кроз учешће у манифестацији „Град Европе“, 11.5.2019.

 

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић присуствовала је састанку председника Србије Александра Вучића са министром за спољне послове, Европску унију и сарадњу Краљевине Шпаније Јосепом Борелом, 13.3.2019.

 

Споразум о сарадњи у области европских интеграција између Министарства за европске интеграције Републике Србије и Министарства за европске интеграције и међународну сарадњу Републике Српске, који потписују Јадранка Јоксимовић, министар за европске интеграције Републике Србије и Златан Клокић, министар за европске интеграције и међународну сарадњу Републике Српске, 28.2.2019.

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић на заједничкој седници влада Србије и Републике Српске, 28.2.2019.

 

Састанак министра за европске интеграције  Јадранке Јоксимовић и минстра спољних послова Ивице Дачића са министром Републике Српске  Златаном Клокићем, 28.2.2019.

Министар Јадранка Јоксимовић присуствовала је састанку председника Републике Србије Александра Вучића са председавајућим Спољнополитичког одбора и известиоцем Европског парламента за Србију Дејвидом Мекалистером, 27.2.2019.

 

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић састала се данас у Будимпешти са Саболчем Такачем, државним  секретаром за развој и координацију ЕУ политика у кабинету премијера Виктора Орбана, 26.2.2019.

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић присуствовала је састанку председника Републике Србије Александра Вучића са потпредседником Владе Републике Молдавије за европске интеграције Јуријем Леанком,12.2.2019.

 

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић присуствовала је у Палати Србија пословном форуму Републике Србије и Републике Словеније, које предводе председници Александар Вучић и Борут Пахор.

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић присуствовала је у Палати Србија разговорима делегација Републике Србије и Републике Словеније, које предводе председници Александар Вучић и Борут Пахор.

 

Председник Републике Србије Александар Вучић отворио је данас нову Хирушку болницу у Врању. Отварању је присуствовала и министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић.

Састанак председника Републике Србије Александра Вучића и министра за европске интеграције Јадранке Јоксимовић са министром спољних послова Румуније Теодором Мелешкануом.

 

Састанак председнице Владе Републике Србије Ане Брнабић и министра за европске интеграције Јадранке Јоксимовић са потпредседником Европске комисије за  послове, раст, улагања и конкурентност Катаиненом.

Ј. Јоксимовић и П. Сијарто потписали су Годишњи радни план за 2019. годину - Анекс на Меморандум о разумевању између Владе Мађарске и Владе Републике Србије о експертској помоћи у процесу приступних преговора Србије са ЕУ, 10. децембар 2018.

 


Шеста национална конференција о прекограничној сарадњи, 14. октобар 2018.

Седница Владе Србије са представницима Срба са Косова и Метохије у Палати Србија у Београду. Седници присуствује и председник Србије Александар Вучић, 30. октобар 2018.

 

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић и покрајински секретар за регионални развој, међународну регионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић потписали су Споразум о сарадњи у области европских интеграција, након одржане заједничке седнице Владе Републике Србије и Покрајинске Владе АП Војводине у Новом Саду, 26. октобар 2018.

Председник Републике Србије Александар Вучић и министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић састали су се са министром за ЕУ, културу и медије Гернотом Блумелом и руководством фабрике „Цумтобел“ у Нишу, 28. септембар 2018.

 

Председник Републике Србије Александар Вучић и министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић састали су се са министром за ЕУ, културу и медије Гернотом Блумелом, 28. септембар 2018.

Министар Јадранка Јоксимовић одговара на посланичка питања, 27. септембар 2018, I део

 

Министар Јадранка Јоксимовић одговара на посланичка питања, 27. септембар 2018, II део

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић на састанку са председником Републике Србије Александром Вучићем и комесаром за буџет Европске уније Гинтером Етингером, 19. јул 2018.

 

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић дочекала председника Украјине Петра Порошенка, 3. јул 2018.

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић и шеф Делегације ЕУ у Србији Сем Фабрици потписали су споразум за спровођење Акционог ИПА програма за Србију за 2017. у вредности од 41.177.139 евра, а потписивању су присуствовали председник Србије Александар Вучић и европски комесар за преговоре о проширењу Јоханес Хан, 2. jул 2018.

 

Гостовање в.д. помоћника министра Ксеније Миленковић у емисији Око на РТС о Самиту ЕУ и Западног Балкана одржаног у Софији

Председник Републике Србије Александар Вучић и министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић састали су се са главном извршном директорком Светске банке Кристалином Георгијевом

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић за ТВ Пинк о буџету ЕУ за период од 2021. до 2027. године

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић испратила је, на аеродрому „Никола Тесла“, председника Европског савета Доналда Туска који је био у радној посети Србији

У Галерији Народне банке Србије 7.децембра 2017. отворена је изложба „Примењена носталгија“, на којој су приказане фотографије Београда и Талина, главног града Естоније, државе која председава Европској унији до краја 2017. Изложбу су отворили министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић и шеф Делегације ЕУ у Србији Сем Фабрици.

Председник Републике Србије Александар Вучић и министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић састали су се са председником Европског савета Доналдом Туском

 

Председник Владе Србије Ана Брнабић и министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић на седници Комитета за спољне послове Европског парламента (АФЕТ) којој председава Дејвид Мекалистер

Анимација о томе шта се у Србији финансира ИПА средствима

 

Дан Европе београдским средњим школама 2017.

Министар Јадранка Јоксимовић за јутарњи програм ТВ Пинк

 

ИПА Програм прекограничне сарадње Хрватска - Србија, 2007 - 2013.

Дан Европе у Зрењанину - манифестација Европско село 2017.

 

Мит 14: #КрајЗаСрпскеТрадиционалнеПроизводе Мит 11: #ЕУНећеДозволитиДаПечемоРакију

Петa националнa конференцијa о прекограничној и транснационалној сарадњи 2016.

 

Програми прекограничне и транснационалне сарадње у Србији

Прослава 9. маја, Дана Европе 2016. године

 

Обележавање 21. септембра, Дана европске сарадње, 2015 

Анимација о процесу преговора за чланство Србије у ЕУ

 

Сарадња Србије и Јапана

Прослава 9. маја, Дана Европе у Обреновцу 2015. године

 

Четврта национална конференцији о прекограничној срадњи, 2014.

Прослава Дана Европе  2014.

 

Перформанс поводом Дана европске сарадње, 2013.

Десет година развојне помоћи Републици Србији

 

Прекогранична сарадња Србије и Хватске