Informacije Video materijal

Video materijal

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas novu Hirušku bolnicu u Vranju. Otvaranju je prisustvovala i ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović.

Sastanak predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i ministra za evropske integracije Jadranke Joksimović sa ministrom spoljnih poslova Rumunije Teodorom Meleškanuom.

 

Sastanak predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić i ministra za evropske integracije Jadranke Joksimović sa potpredsednikom Evropske komisije za  poslove, rast, ulaganja i konkurentnost Katainenom.

J. Joksimović i P. Sijarto potpisali su Godišnji radni plan za 2019. godinu - Aneks na Memorandum o razumevanju između Vlade Mađarske i Vlade Republike Srbije o ekspertskoj pomoći u procesu pristupnih pregovora Srbije sa EU, 10. decembar 2018.

 


Šesta nacionalna konferencija o prekograničnoj saradnji, 14. oktobar 2018.

Sednica Vlade Srbije sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije u Palati Srbija u Beogradu. Sednici prisustvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, 30. oktobar 2018.

 

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović i pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međunarodnu regionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Ognjen Bjelić potpisali su Sporazum o saradnji u oblasti evropskih integracija, nakon održane zajedničke sednice Vlade Republike Srbije i Pokrajinske Vlade AP Vojvodine u Novom Sadu, 26. oktobar 2018.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović sastali su se sa ministrom za EU, kulturu i medije Gernotom Blumelom i rukovodstvom fabrike „Cumtobel“ u Nišu, 28. septembar 2018.

 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović sastali su se sa ministrom za EU, kulturu i medije Gernotom Blumelom, 28. septembar 2018.

Ministar Jadranka Joksimović odgovara na poslanička pitanja, 27. septembar 2018, I deo

 

Ministar Jadranka Joksimović odgovara na poslanička pitanja, 27. septembar 2018, II deo

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović na sastanku sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem i komesarom za budžet Evropske unije Ginterom Etingerom, 19. jul 2018.

 

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović dočekala predsednika Ukrajine Petra Porošenka, 3. jul 2018.

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović i šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici potpisali su sporazum za sprovođenje Akcionog IPA programa za Srbiju za 2017. u vrednosti od 41.177.139 evra, a potpisivanju su prisustvovali predsednik Srbije Aleksandar Vučić i evropski komesar za pregovore o proširenju Johanes Han, 2. jul 2018.

 

Gostovanje v.d. pomoćnika ministra Ksenije Milenković u emisiji Oko na RTS o Samitu EU i Zapadnog Balkana održanog u Sofiji

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović sastali su se sa glavnom izvršnom direktorkom Svetske banke Kristalinom Georgijevom

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović za TV Pink o budžetu EU za period od 2021. do 2027. godine

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović ispratila je, na aerodromu „Nikola Tesla“, predsednika Evropskog saveta Donalda Tuska koji je bio u radnoj poseti Srbiji

U Galeriji Narodne banke Srbije 7.decembra 2017. otvorena je izložba „Primenjena nostalgija“, na kojoj su prikazane fotografije Beograda i Talina, glavnog grada Estonije, države koja predsedava Evropskoj uniji do kraja 2017. Izložbu su otvorili ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović i šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović sastali su se sa predsednikom Evropskog saveta Donaldom Tuskom

 

Predsednik Vlade Srbije Ana Brnabić i ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović na sednici Komiteta za spoljne poslove Evropskog parlamenta (AFET) kojoj predsedava Dejvid Mekalister

Animacija o tome šta se u Srbiji finansira IPA sredstvima

 

Dan Evrope beogradskim srednjim školama 2017.

Ministar Jadranka Joksimović za jutarnji program TV Pink

 

IPA Program prekogranične saradnje Hrvatska - Srbija, 2007 - 2013.

Dan Evrope u Zrenjaninu - manifestacija Evropsko selo 2017.

 

Mit 14: #KrajZaSrpskeTradicionalneProizvode Mit 11: #EUNećeDozvolitiDaPečemoRakiju

Peta nacionalna konferencija o prekograničnoj i transnacionalnoj saradnji 2016.

 

Programi prekogranične i transnacionalne saradnje u Srbiji

Proslava 9. maja, Dana Evrope 2016. godine

 

Obeležavanje 21. septembra, Dana evropske saradnje, 2015 

Animacija o procesu pregovora za članstvo Srbije u EU

 

Saradnja Srbije i Japana

Proslava 9. maja, Dana Evrope u Obrenovcu 2015. godine

 

Četvrta nacionalna konferenciji o prekograničnoj sradnji, 2014.

Proslava Dana Evrope  2014.

 

Performans povodom Dana evropske saradnje, 2013.

Deset godina razvojne pomoći Republici Srbiji

 

Prekogranična saradnja Srbije i Hvatske


 

 

 

youtube_logo

 

 

Četvorominutna animacija koja na popularan način predstavlja složen proces pregovora za članstvo u EU.

 

 

Pogledajte zanimljiv video o tome šta se u Srbiji finansira IPA sredstvima: