Ваше мишљење је битно: помозите да обликујемо будућност Интеррег програма!

10. мај 2024. |

Ваше мишљење је битно: помозите да обликујемо будућност Интеррег програма!

Европска комисија је упутила позив свим програмима европске територијалне сарадње да се укључе у ИНТЕРРЕГ консултације о будућој кохезионој политици за период након 2027. године.

У том контексту, програм ИПА АДРИОН је у сарадњи са осталим транснационалним програмима припремио анкету о будућности програма европске територијалне сарадње.

Програм IPA ADRION овом приликом позива наше институције, организације, као и ширу јавност да попуњавањем анкете изразе своје мишљење о кључним областима територијалне сарадње, како би се стекао јасан увид у значај различитих тема, проценила успешност актуелних програма територијалне сарадње и идентификовале области које би требало унапредити.

Анкета је отворена до 14. јуна 2024. године и можете је попунити путем следећег линка: https://www.interreg-ipa-adrion.eu/your-opinion-counts-help-shape-the-future-of-interreg/

Резултати анкете ће бити представљени јавности и достављени Европској комисији, те објављени у извештају до краја године, са закључцима и препорукама за кохезиону политику ЕУ у периоду након 2027. године.