Позив на јавне консултације за припрему Интеррег ИПА Програма прекограничне сарадње Румунија – Србија за програмски период 2021 – 2027. године

18. октобар 2019. | Зрењанин, Пожаревац, Бор

Позив на јавне консултације за припрему Интеррег ИПА Програма прекограничне сарадње Румунија – Србија за програмски период 2021 – 2027. године

Министарство за европске интеграције Републике Србије, као Национално тело Интеррег ИПА Програма прекограничне сарадње Румунија – Србија, у сарадњи са Министарством регионалног развоја и јавне администрације Румуније као Управљачким телом и Регионалном канцеларијом за прекограничну сарадњу (Заједнички секретаријат) у Темишвару, организују консултације са заинтересованим странама у циљу дефинисања новог Програма прекограничне сарадње, односно идентификовања основних изазова и потреба у програмској области. Територије обухваћене Програмом у Републици Србији су: Севернобанатски, Средњобанатски, Јужнобанатски, Браничевски, Подунавски и Борски округ.

Консултације ће бити одржане према следећем распореду:

12. новембар 2019. у 10:00 часова – Зрењанин, Барокна сала, Градска кућа Зрењанин, Трг слободе 10

13. новембар 2019. у 10:00 часова – Пожаревац, скупштинска сала, Градска кућа Пожаревац, Дринска 2

14. новембар 2019. у 10:00 часова – Бор, скупштинска сала, Градска кућа Бор, Моше Пијаде 3.

Позивамо све заинтересоване стране да узму активно учешће у консултативним састанцима.

Учешће је могуће пријавити до понедељка, 04.11.2019. слањем мејла са основним подацима (име, презиме, институција/организација, место) на електронске адресе: vasilija.stanic@mei.gov.rs, stana.babic@mei.gov.rs и biljana.guzina@mei.gov.rs.

На веб страници Програма: http://www.romania-serbia.net/?page_id=444 налазе се све додатне информације, као и упитник који сви заинтересовани могу да попуне и тиме допринесу процесу програмирања.