Продужен рок огласа за конкурс за ангажовање „Пројектног службеника“ у Заједничком техничком секретаријату, Лесковац у оквиру ИПА II Програма прекограничне сарадње Србија-Северна Македонија 2016-2020.

20. јaнуар 2022.

Крајњи рок за достављање понуда:
02. фебруар 2022. у 14h

Обавештавамо вас да је Министарство за европске интеграције Републике Србије као оперативна структура ИПА Програма прекограничне сарадње Србија – Северна Македонија 2016-2020, продужило рок позива за заинтересоване кандидате да се пријаве за следећу позицију:

Пројектни службеник у Заједничком техничком секретаријату ИПА II Програма прекограничне сарадње Србија – Северна Македонија 2016-2020, у Лесковцу

Поступак пријављивањаПриликом пријављивања, заинтересовани кандидати морајудоставити следећу документацију:

• Биографију у „Europass“ формату (на енглеском);

• Мотивационо писмо на енглеском језику;

• Фотокопију универзитетске дипломе/Дипломе о завршеној средњој школи заједно са доказом о траженом професионалном искуству;

• Фотокопију важеће возачке дозволе.

Заинтересовани кандидати би требало да пријавну документацију пошаљу до 02. фебруара 2022. године до 14.00 часова на e-mail: cbc@mei.gov.rs, назив е-маила: Пројектни службеник у Заједничком техничком секретаријату ИПА II Програма прекограничне сарадње (CBC) Србија – Северна Македонија 2016-2020.

Пројектни задатак за позицију пројектног службеника можете преузети овде.

Само кандидати који испуњавају професионалне услове описане у Пројектном задатку  биће позвани на разговор у наредне 2 недеље по истеку рока за подношење пријаве, па се исти моле да буду доступни за разговор који ће се одржати онлајн због пандемије COVID-19.