Информације Актуелности

Инфо дани о ЕУ програмима

14. новембар 2019. | Београд

Инфо дани о ЕУ програмима

Пројекат „Подршка учествовању у ЕУ програмима“, који финансира Европска унија, у сарадњи са Министарством за европске интеграције, Министарством финансија и Министарством просвете, науке и технолошког развоја, у наредних месец дана организоваће Инфо дане о ЕУ програмима (HORIZON 2020, Creative Europe, Europe for Citizens, EaSI, REC, Third Health Programme, COSME, EU Civil Protection Mechanism, Erasmus+, Customs 2020, Fiscalis 2020).

Радионице ће бити организоване у више од десет градова Србије, а први Инфо дан одржан је у среду, 13. новембра у Суботици. Већ у петак, 14. новембра у просторијама Регионалне привредне коморе Јужнобанатског управног округа у Панчеву, биће одржана друга радионица о ЕУ програмима.

Тим стручњака са искуством у аплицирању и имплементацији пројеката финансираних из ЕУ програма, одржаће презентације о могућностима аплицирања, о начинима за проналажење адекватних партнера, као и подобности за аплицирање са конкретним пројектом за циљани програм. Предавачи ће поделити и корисне линкове, као и изворе информисања за сваки програм.

Инфо дани су намењени представницима предузећа, агенција за регионални развој, пословних удружења и организација, локалних самоуправа, факултета, научних институција, невладиних организација и свима другима који су заинтересовани да аплицирају за учешће у неком ЕУ програму.

Распоред одржавања Инфо дана:

15. новембар 2019. - Панчево

18. новембар 2019. - Пожаревац

22. новембар 2019. - Београд

26. новембар 2019. - Београд

27. новембар 2019. - Лесковац

28. новембар 2019. - Врање

2. децембар 2019. – Нови Сад

3. децембар 2019. - Ниш