Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija raspisuje foto konkurs

03. avgust 2022. |

Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija raspisuje foto konkurs

Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija raspisuje Foto konkurs na Fejsbuku, za mlade od 15-29 godina povodom proslave Dana evropske saradnje, sa akcentom na Evropsku godinu mladih.

Glavni cilj foto konkursa je da pruži priliku mladim ljudima iz Bugarske i Srbije da podele svoja iskustva u prirodi kao alternativnom mestu za rekreaciju, imajući u vidu svoje okruženje.

Foto konkurs će se u potpunosti održati na društvenim mrežama, a pobednici će biti objavljeni na Fejsbuk stranici Programa 19. septembra 2022. godine.

21. septembra 2022. obeležićemo Dan evropske saradnje uživo na teritoriji Parka prirode Vitoša, u učionici na otvorenom, kreiranoj u okviru jednog od naših projekata, koja se nalazi između sela Bosnek i Čujpetlovo. U okviru manifestacije biće održan otvoreni čas ekološkog obrazovanja i dodela nagrada pobednicima Foto konkursa, uz uzbudljive poklone. Detaljan dnevni red događaja biće objavljen u septembru.

Ohrabrujemo sve mlade od 15 do 29 godina iz bugarsko-srpskog prekograničnog regiona da se prošetaju prirodom, fotografišu i prijave na konkurs, kao i da nam se pridruže u Parku prirode Vitoša 21. septembra 2022. godine.