Info dani o EU programima

14. novembar 2019. | Beograd

Info dani o EU programima

Projekat „Podrška učestvovanju u EU programima“, koji finansira Evropska unija, u saradnji sa Ministarstvom za evropske integracije, Ministarstvom finansija i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, u narednih mesec dana organizovaće Info dane o EU programima (HORIZON 2020, Creative Europe, Europe for Citizens, EaSI, REC, Third Health Programme, COSME, EU Civil Protection Mechanism, Erasmus+, Customs 2020, Fiscalis 2020).

Radionice će biti organizovane u više od deset gradova Srbije, a prvi Info dan održan je u sredu, 13. novembra u Subotici. Već u petak, 14. novembra u prostorijama Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga u Pančevu, biće održana druga radionica o EU programima.

Tim stručnjaka sa iskustvom u apliciranju i implementaciji projekata finansiranih iz EU programa, održaće prezentacije o mogućnostima apliciranja, o načinima za pronalaženje adekvatnih partnera, kao i podobnosti za apliciranje sa konkretnim projektom za ciljani program. Predavači će podeliti i korisne linkove, kao i izvore informisanja za svaki program.

Info dani su namenjeni predstavnicima preduzeća, agencija za regionalni razvoj, poslovnih udruženja i organizacija, lokalnih samouprava, fakulteta, naučnih institucija, nevladinih organizacija i svima drugima koji su zainteresovani da apliciraju za učešće u nekom EU programu.

Raspored održavanja Info dana:

15. novembar 2019. - Pančevo

18. novembar 2019. - Požarevac

22. novembar 2019. - Beograd

26. novembar 2019. - Beograd

27. novembar 2019. - Leskovac

28. novembar 2019. - Vranje

2. decembar 2019. – Novi Sad

3. decembar 2019. - Niš