Javne nabavke -

Produžen rok oglasa za konkurs za angažovanje „Projektnog službenika“ u Zajedničkom tehničkom sekretarijatu, Leskovac u okviru IPA II Programa prekogranične saradnje Srbija-Severna Makedonija 2016-2020.

20. januar 2022.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda:
02. фебруар 2022. u 14h

Obaveštavamo vas da je Ministarstvo za evropske integracije Republike Srbije kao operativna struktura IPA Programa prekogranične saradnje Srbija – Severna Makedonija 2016-2020, produžilo rok poziva za zainteresovane kandidate da se prijave za sledeću poziciju:

Projektni službenik u Zajedničkom tehničkom sekretarijatu IPA II Programa prekogranične saradnje Srbija – Severna Makedonija 2016-2020, u Leskovcu

Postupak prijavljivanjaPrilikom prijavljivanja, zainteresovani kandidati morajudostaviti sledeću dokumentaciju:

• Biografiju u „Europass“ formatu (na engleskom);

• Motivaciono pismo na engleskom jeziku;

• Fotokopiju univerzitetske diplome/Diplome o završenoj srednjoj školi zajedno sa dokazom o traženom profesionalnom iskustvu;

• Fotokopiju važeće vozačke dozvole.

Zainteresovani kandidati bi trebalo da prijavnu dokumentaciju pošalju do 02. februara 2022. godine do 14.00 časova na e-mail: cbc@mei.gov.rs, naziv e-maila: Projektni službenik u Zajedničkom tehničkom sekretarijatu IPA II Programa prekogranične saradnje (CBC) Srbija – Severna Makedonija 2016-2020.

Projektni zadatak za poziciju projektnog službenika možete preuzeti ovde.

Samo kandidati koji ispunjavaju profesionalne uslove opisane u Projektnom zadatku  biće pozvani na razgovor u naredne 2 nedelje po isteku roka za podnošenje prijave, pa se isti mole da budu dostupni za razgovor koji će se održati onlajn zbog pandemije COVID-19.