Информације Актуелности

Имплементационе радионице у оквиру Програма Хрватска – Србија 2014-2020

2. јул 2019. |

Имплементационе радионице у оквиру Програма Хрватска – Србија 2014-2020

Управљачко тело и Заједнички секретаријат у сарадњи са Националним телима Србије и Хрватске организују радионице за кориснике за спровођење пројеката у оквиру другог позива за пријаву предлога пројеката.

Након процеса оцењивања предлога пројеката који је завршен у фебруару 2019. године, одобрено је 20 нових пројеката у оквиру другог позива за достављање предлога пројеката. Да би корисницима почетак и само спровођење пројекта било што успешније у Србији и Хрватској се организују две радионице за спровођење.

Прва радионица ће се одржати у Новом Саду (Србија) 9. и 10. јула 2019. године, а друга радионица ће се одржати у Вуковару (Хрватска) 11. и 12. јула 2019. године. Обе радионице ће трајати два дана и обухватиће следеће теме: законски услови, извештавање, модификације, комуникација и видљивост, јавне набавке и сесије питања и одговора. Дневни ред радионице можете погледати овде.

Учешће представника пројекта је обавезно и максимално могу да присуствују 2 особе по партнерској институцији. Партнери могу присуствовати само једној радионици, зато што је дневни ред исти.

Детаљи о локацији и линкови за регистрацију наведени су у табели испод:

Датум

Место

Место и адреса

Линк за регистрацију

9. и 10. јул

Нови Сад

Мастер центар, Хајдук Вељкова 11

Регистрација

11. и 12. јул

Вуковар

Хотел Лав, Ул. Јосипа Јурја Штросмајера 18

Регистрација

 

Пријаве су отворене до 8. јула 2019. године у 12:00 часова.