Govorite evropski - „Intenzivni seminar o Evropskoj uniji”

03. mart 2011. |

Pozivamo zainteresovane profesionalce- zaposlene u privrednim komorama i medijima, aktiviste u organizacijama civilnog društva,  univerzitetske i srednjoškolske profesore, da se prijave za drugi ciklus programa, koji će se odvijati na Koledžu Evropa u Brižu (Belgija).

Kandidati  mogu da se prijave za:

•Klasičan seminar (3 – 23. jula, 2011.)

•Specijalizovani  seminar  (25. septembra -  15. oktobra 2011.)

Državljanstvo Republike Srbije, dobro znanje engleskog jezika, iskustvo  u poslovima koji podrazumevaju intenzivnu komunikaciju as preduzećima, institucijama, učenicima, studentima i širom javnošću,  neophodni su uslovi za prijavu. Predlaganje kandidata od strane institucija neće biti prihvaćeno.

Prednost će imati kandidati iz nevladinih i volonterskih organizacija, medija ili obrazovnih institucija, koji prema ciljevima i opisu radnog mesta mogu značajno doprineti širenju znanja o EU, kroz razmenu informacija u svom okruženju. Od kandidata se očekuje  da pokažu sposobnosti i interesovanja za dugoročni razvoj evropskih vrednosti u institucijama i zajednicama iz kojih dolaze.

Projekat pokriva direktne troškove programa obuke, uključujući i putovanje u inostranstvo, smeštaj,troškove ishrane i studijskih poseta, školarinu i kompletne materijale.

Rok za podnošenje elektronske prijave je ponedeljak 28. mart do 12 časova, dok  prijave poslate poštom,treba da stignu na adresu kancelarije projekta,  najkasnije u subotu 26. marta 2011. godine.

Prijave moraju da budu  na engleskom jeziku,  na zvaničnom formularu koji  možete da perumete  na internet strani  projekta -www.govev.rs.