Poziv na javne konsultacije za pripremu Interreg IPA Programa prekogranične saradnje Rumunija – Srbija za programski period 2021 – 2027. godine

18. oktobar 2019. | Zrenjanin, Požarevac, Bor

Poziv na javne konsultacije za pripremu Interreg IPA Programa prekogranične saradnje Rumunija – Srbija za programski period 2021 – 2027. godine

Ministarstvo za evropske integracije Republike Srbije, kao Nacionalno telo Interreg IPA Programa prekogranične saradnje Rumunija – Srbija, u saradnji sa Ministarstvom regionalnog razvoja i javne administracije Rumunije kao Upravljačkim telom i Regionalnom kancelarijom za prekograničnu saradnju (Zajednički sekretarijat) u Temišvaru, organizuju konsultacije sa zainteresovanim stranama u cilju definisanja novog Programa prekogranične saradnje, odnosno identifikovanja osnovnih izazova i potreba u programskoj oblasti. Teritorije obuhvaćene Programom u Republici Srbiji su: Severnobanatski, Srednjobanatski, Južnobanatski, Braničevski, Podunavski i Borski okrug.

Konsultacije će biti održane prema sledećem rasporedu:

12. novembar 2019. u 10:00 časova – Zrenjanin, Barokna sala, Gradska kuća Zrenjanin, Trg slobode 10

13. novembar 2019. u 10:00 časova – Požarevac, skupštinska sala, Gradska kuća Požarevac, Drinska 2

14. novembar 2019. u 10:00 časova – Bor, skupštinska sala, Gradska kuća Bor, Moše Pijade 3.

Pozivamo sve zainteresovane strane da uzmu aktivno učešće u konsultativnim sastancima.

Učešće je moguće prijaviti do ponedeljka, 04.11.2019. slanjem mejla sa osnovnim podacima (ime, prezime, institucija/organizacija, mesto) na elektronske adrese: vasilija.stanic@mei.gov.rs, stana.babic@mei.gov.rs i biljana.guzina@mei.gov.rs.

Na veb stranici Programa: http://www.romania-serbia.net/?page_id=444 nalaze se sve dodatne informacije, kao i upitnik koji svi zainteresovani mogu da popune i time doprinesu procesu programiranja.