Implementacione radionice u okviru Programa Hrvatska – Srbija 2014-2020

02. jul 2019. |

Implementacione radionice u okviru Programa Hrvatska – Srbija 2014-2020

Upravljačko telo i Zajednički sekretarijat u saradnji sa Nacionalnim telima Srbije i Hrvatske organizuju radionice za korisnike za sprovođenje projekata u okviru drugog poziva za prijavu predloga projekata.

Nakon procesa ocenjivanja predloga projekata koji je završen u februaru 2019. godine, odobreno je 20 novih projekata u okviru drugog poziva za dostavljanje predloga projekata. Da bi korisnicima početak i samo sprovođenje projekta bilo što uspešnije u Srbiji i Hrvatskoj se organizuju dve radionice za sprovođenje.

Prva radionica će se održati u Novom Sadu (Srbija) 9. i 10. jula 2019. godine, a druga radionica će se održati u Vukovaru (Hrvatska) 11. i 12. jula 2019. godine. Obe radionice će trajati dva dana i obuhvatiće sledeće teme: zakonski uslovi, izveštavanje, modifikacije, komunikacija i vidljivost, javne nabavke i sesije pitanja i odgovora. Dnevni red radionice možete pogledati ovde.

Učešće predstavnika projekta je obavezno i maksimalno mogu da prisustvuju 2 osobe po partnerskoj instituciji. Partneri mogu prisustvovati samo jednoj radionici, zato što je dnevni red isti.

Detalji o lokaciji i linkovi za registraciju navedeni su u tabeli ispod:

Datum

Mesto

Mesto i adresa

Link za registraciju

9. i 10. jul

Novi Sad

Master centar, Hajduk Veljkova 11

Registracija

11. i 12. jul

Vukovar

Hotel Lav, Ul. Josipa Jurja Štrosmajera 18

Registracija

 

Prijave su otvorene do 8. jula 2019. godine u 12:00 časova.