Uskoro treći poziv za dostavljanje predloga projekata u okviru Interreg Dunavskog transnacionalnog programa 2014 – 2020

07. novembar 2018. | Beograd

Uskoro treći poziv za dostavljanje predloga projekata u okviru Interreg Dunavskog transnacionalnog programa 2014 – 2020

Dunavski transnacionalni program pruža finansijsku podršku projektima koji doprinose razvoju inovativnog, bolje povezanog i održivog Dunavskog regiona. Ukupan budžet trećeg poziva iznosiće 60 miliona evra (3.3 miliona će biti obezbeđeno iz IPA), a tačan datum objave poziva biće objavljen uskoro.

Dostavljanje projektnih prijava u okviru trećeg poziva odvijaće se u dve faze:

1. U prvom koraku, podnosioci projektnih prijava treba da dostave dokument Expression of Interest putem elektronskog sistema programa (eMS) u kojem će predstaviti logiku intervencije i stratešku važnost projekta za Dunavski program. U ovoj fazi nije potrebno dostavljati dodatnu prateću dokumentaciju.

2. U drugom koraku, podnosioci projektnih prijava koji su uspešno prošli proces selekcije biće pozvani da dostave kompletnu prijavu - popunjen prijavni obrazac sa detaljnijim informacijama o projektu koji će biti osnova za ocenjivanje predloga projekta.

Dokumentaciju za prijavu, detaljnije informacije o predstojećem pozivu, uključujući i tematski fokus u okviru specifičnih ciljeva Programa, kao i datume održavanja tematskih radionica i info - dana, možete pronaći na internet stranici Dunavskog transnacionalnog programa: http://www.interreg-danube.eu/calls/calls-for-proposals/third-call-for-proposals