Sedmi godišnji Forum Dunavske strategije, 18-19. oktobar 2018, Sofija, Bugarska – registracija otvorena

06. avgust 2018. |

Sedmi godišnji Forum Dunavske strategije, 18-19. oktobar 2018, Sofija, Bugarska – registracija otvorena

Prijava učešća za sedmi godišnji Forum Strategije EU za Dunavski region (Dunavska strategija, EUSDR), u organizaciji Republike Bugarske, predsedavajuće Dunavskom strategijom, i Evropske komisije, koji se održava 18. i 19. oktobra 2018. godine u Sofiji je sada otvorena.

Tema ovogodišnjeg Foruma je razvoj turizma kao preduslov za ekonomski rast i teritorijalnu koheziju. Forum će se baviti temama od posebnog značaja za Dunavski region kao što su očuvanje kulturnog i istorijskog nasleđa, nove tehnologije i digitalizaciju u sektoru turizma, bezbednost u turizmu, transportne mreže i mobilnost. Više informacija o sadržaju Foruma, kao i dnevni red i listu moderatora i panelista možete naći na internet stranici: https://www.7danube-forum-sofia.eu/

Molimo vas da svoje učešće prijavite putem linka: https://www.7danube-forum-sofia.eu/ i pridružite se diskusijama.

Praktične informacije o Forumu, uključujući listu preporučenih hotela u Sofiji, takođe možete pronaći na internet stranici događaja. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, možete se obratiti organizatorima putem elektronske pošte: EUSDR-Forum2018@mrrb.government.bg.