Конкурс за професионално усавршавање државних службеника у области владавине права у Великој Британији

09. новембар 2015. |

Програм „Јачање јавне администрације у Србији“ има за циљ јачање капацитета професионалних службеника из државних и независних тела у области владавине права, као подршка Србији у достизању стандарда за приступање Европској унији.

Програм ће омогућити усавршавање у британским институцијама за највише десет учесника програма у трајању од највише шест недеља током фебруара и марта 2016. године.

Рок за пријаву 22. новембар 2015, до 23.59.

Учесници нашег програма биће професионалци који ће, након повратка у Србију, моћи да поделе стечено искуство са својим колегама и искористе знања стечена у Великој Британији.

Током боравка у Великој Британији, учесници програма ће од првог дана радити раме уз раме са британским колегама, често у међународном окружењу. Радећи заједно на истој теми, јачају се везе између српских и британских институција и успостављају нови канали комуникације за будућу сарадњу.

Овим програмом Велика Британија наставља своју подршку Србији за приступање Европској унији. Програм финансира Британска амбасада у Београду, а спроводи Британски савету сарадњи са Канцеларијом за европске интеграције Владе Републике Србије.

Више информација о самом програму, ко може да се пријави, условима и процедури пријављивања, распореду за селекцију као и трошковима који су програмом покривени можете пронаћи у овом документу на енглеском језику.Документ са питањима за пријавни формулар можете да преузмете овде. а пријавни формулар можете попунити овде.

За све додатне информације контактирајте нашег координатора за пројекте Мирјану Николић (mirjana.nikolic@britishcouncil.rs).