Расписан јавни конкурс за позиције у оквиру „Interreg“ ИПА програма прекограничне сарадње Хрватска–Србија 2014–2020.

04. новембар 2015. |

Агенција за регионални развој Републике Хрватске, у сарадњи са Канцеларијом за европске интеграције Владе Републике Србије (Национално тело програма у Републици Србији), расписала је кoнкурс за пријем у радни однос на неодређено време (уз обавезни пробни рад у трајању од 6 месеци) за два радна места на позицији вишег координатора (енг. Project Manager и Financial Manager), у оквиру Interreg ИПА програма прекограничне сарадње Хрватска–Србија 2014 - 2020. године. Место рада за оба радна места је Загреб, Република Хрватска.

Агенција за регионални развој Републике Хрватске са седиштем у Загребу има улогу Управљачког тела Interreg ИПА програма прекограничне сарадње Хрватска–Србија у финансијском периоду 2014–2020. године. Програм је одобрен од стране Европске комисије 24. августа 2015. године и представља наставак успешне сарадње у оквиру програма прекограничне сарадње у финансијском периоду 2007–2013. године.

Изворни текст објављеног јавног конкурса за примање у радни однос, као и детаљне информације о поступку конкурса можете преузети овде.

Конкурс је такође објављен на страницама Агенције за регионални развој Републике Хрватске (http://www.arr.hr/teme/natjecaji/zaposljavanje ), као и на страницама Канцеларије за европске интеграције Владе Републике Србијe (https://www.mei.gov.rs/почетна.1.html и http://www.evropa.gov.rs/CBC/PublicSite/NewsAndEvents.aspx).

Рок за достављање пријава је 18. новембар 2015. године.