Позив организацијама цивилног друштва за пријаву за одабир Секторских организација цивилног друштва (СЕКО)

26. мај 2014. |

У циљу наставка сарадње са организацијама цивилног друштва у области планирања програмирања, праћења и извештавања о међународној помоћи, са фокусом на Инструмент за претприступну помоћ, Канцеларија за европске интеграције позива заинтересоване организације цивилног друштва да се пријаве на позив за одабир Секторских организација цивилног друштва (СЕКО).

У документу Позив организацијама цивилног друштва представљени су циљеви програма сарадње са ОЦД и дата правила пријављивања на Позив, са објашњењима о томе ко, како и када може да се пријави, као и начин разматрања и доношења одлуке о пријавама. Детаљне информације о мандату механизма, циљевима и резултатима, заинтересованим странама, као и њиховим улогама и одговорностима можете наћи у документу Оквир програма сарадње.

За пријаву на конкурс потребно је попунити: Пријавни формулар.

Пријаве се примају до петка 20. јуна 2014. године до 15:30 часова на следећу електронску адресу: seko@mei.gov.rs.

Уколико су вам потребне додатне информације, можете се обратити Невени Тодосијевић у Канцеларији за европске интеграције – Сектор за планирање, програмирање, праћење и извештавање о средствима ЕУ и развојној помоћи путем електронске поште: seko@mei.gov.rs.