Конкурс за плакат поводом Дана европске сарадње

27. јун 2013. |

Канцеларија за европске интеграције позива сву децу узраста до 16 година да направе визуелно решење за плакат поводом прославе Дана европске сарадње, који се обележава 21. септембра.

Предлоге за изглед плаката, који може бити осмишљен у било којој ликовној или компјутерској техници, треба послати на папиру формата А3 (420x297цм), до 24 августа 2013. Радови треба да одговоре на једну од две задате теме :

1. Заједничке границе, заједничка будућност

2. Радимо заједно за бољу Европу.

Уз плакат је неопходно послати и пријавни формулар са потписом родитеља/старатеља којим се даје сагласност да постери буду коришћени за промотивне активности поводом Дана европске сарадње.

Плакат можете послати поштом на адресу: INTERACT Point Vienna Kirchberggasse 33-35/9, 1070 Vienna, Austria или у електоринском облику у јпг. или пдф. формату високе резолуције на ip.vienna@interact-eu.net

Радови ће бити оцењивани на основу њихове оригиналности, креативности, квалитета и релевантности у односу на задате теме.

Аутори три најбоље оцењена рада добиће поклон-пакете, а одабрани постери ће бити представљени на јавној изложби у Бечу, која ће бити организована поводом Дана европске сарадње. 21. и 22. септембра 2013. године.

Више информација о Дану европске сарадње: www.ecday.eu

Пријавни формулар можете да преузмете овде.

Позив за конкурс можете да преузмете овде.