Покренута кампања „Европа то си ти“

22. март 2013. |

Информативна кампања намењена грађанима јужне и југозападне Србије о европској интеграцији наше землље и европским вредностима „Европа, то си ти“, покренута је данас.
Кампању „Европа, то си ти“ финансирају Влада Републике Србиј, Европска унија и Влада Швајцарске и преко Програма европског партнерства са општинама ЕУ ПРОГРЕС, а спроводи је Балканска истраживачка мрежа (БИРН Србија).
Кроз низ активности и догађаја у јужној и југозападној Србији до јуна ове године, грађани ће имати прилике да се ближе упознају са европским вредностима, праксама и стандардима, како би самостално и информисано формирали своје ставове о приступању Србије Европској унији.
На порталу www.evropatositi.rs пронаћи ћете више информација о самој иницијативи и томе како можете да се укључите у њу, јер ће се током следећих месеци бити организован низ активности, као што су квиз за средњошколце, информативни састанци, тренинзи, уличне акције и такмичења.
Поред веб сајта покренута је и веб страница са истим именом на друштвеној мрежи Фејсбук http://www.facebook.com/pages/Evropa-to-si-ti/568056396539364?ref=ts&fref=ts Кампању можете пратити и на Твитеру @европатосити и #СрбијаЈеЕвропа.