Информативни дан за Темпус и остале ЕУ програме

09. новембар 2011. |

Информативни дан за Темпус и остале ЕУ програме за сарадњу у области образовања који Темпус канцеларија у Србији организује у сарадњи са Министарством просвете и науке Републике Србије и Делегацијом Европске уније у Србији, биће одржан 18. новембра 2011. године у Палати "Србија" , Булевар Михајла Пупина 2, Нови Београд, у конференцијској сали на првом спрату.

На њему ће бити представљени одабрани пројекти из претходног конкурсног рока и нови конкурсни рокови за програме Темпус, Еразмус Мундус и Програм за целозивотно учење, њихови приоритети и основне новине.

Након информативног дана, до краја 2011. и поцетком 2012.године Темпус канцеларија у Србији ће организовати и низ радионица у универзитетским центрима - Београд, Нови Сад, Нис и Крагујевац. Радионице ће бити конципиране тако да заинтересованима пруже практичне савете и примере и детаљно појашњење за писање појединих делова пројектних пријава (разрада логичке матрице, радних пакета, радног плана пројекта и тебела трошкова) са интерактивним радом у малим групама. Време и место одржавања радионица биће накнадно објављени на сајту Темпус канцеларије у Србији.

Радни језик конференције је српски.

Молимо Вас да своје учешће потврдите тако сто ћете попунити регистрациони формулар на следећем линку:

http://www.tempus.ac.rs/sr/sign-up/?surid=20

Овај регистрациони формулар односи се само на учешће на Темпус информативном дану.

Рок за регистрацију је 14.новембар 2011. године.

Програм информативног дана можете преузети овде.