Говорите европски - „Интензивни семинар о Европској унији”

03. март 2011. |

Позивамо заинтересоване професионалце- запослене у привредним коморама и медијима, активисте у организацијама цивилног друштва,  универзитетске и средњошколске професоре, да се пријаве за други циклус програма, који ће се одвијати на Колеџу Европа у Брижу (Белгија).

Кандидати  могу да се пријаве за:

•Класичан семинар (3 – 23. јула, 2011.)

•Специјализовани  семинар  (25. септембра -  15. октобра 2011.)

Држављанство Републике Србије, добро знање енглеског језика, искуство  у пословима који подразумевају интензивну комуникацију ас предузећима, институцијама, ученицима, студентима и широм јавношћу,  неопходни су услови за пријаву. Предлагање кандидата од стране институција неће бити прихваћено.

Предност ће имати кандидати из невладиних и волонтерских организација, медија или образовних институција, који према циљевима и опису радног места могу значајно допринети ширењу знања о ЕУ, кроз размену информација у свом окружењу. Од кандидата се очекује  да покажу способности и интересовања за дугорочни развој европских вредности у институцијама и заједницама из којих долазе.

Пројекат покрива директне трошкове програма обуке, укључујући и путовање у иностранство, смештај,трошкове исхране и студијских посета, школарину и комплетне материјале.

Рок за подношење електронске пријаве је понедељак 28. март до 12 часова, док  пријаве послате поштом,треба да стигну на адресу канцеларије пројекта,  најкасније у суботу 26. марта 2011. године.

Пријаве морају да буду  на енглеском језику,  на званичном формулару који  можете да перумете  на интернет страни  пројекта -www.govev.rs.