Mинистар за европске интеграције Ј. Јоксимовић сутра на штанду Министарства

23. октобар 2018. | Београд

Mинистар за европске интеграције Ј. Јоксимовић сутра на штанду Министарства

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић посетиће штанд Министарства за европске интеграције на 63. Међународном београдском сајму књига у среду, 24. октобра, у 14 часова.

Јоксимовић ће представити „Водич за коришћење ЕУ фондова у Србији - ИПА 2 (2014-2020)“, најновију публикацију Министарства за европске интеграције. Посетиоцима штанда Министарства обратиће се и Њ.Е. Сем Фабрици, шеф Делегације Европске уније у Републици Србији, Њ.Е. Радко Влајков, амбасадор Републике Бугарске у Републици Србији и Јоханес Иршик, директор Аустријског културног форума у Београду.

Министарство за европске интеграције ове године по други пут самостално учествује на Међународном сајму књига, највећој манифестацији у региону посвећеној књизи. Током трајања сајма, Министарство ће представити нова издања публикација, која су припремљена у промотивне сврхе, са циљем да на разумљив начин предочи користи и приближи процес европских интеграција Србије.

Сутрашњем догађају на штанду Министарства, у хали 4 Београдског сајма, присуствоваће и представници амбасада држава чланица ЕУ.