Седми годишњи Форум Дунавске стратегије, 18-19. oктобар 2018, Софија, Бугарска – регистрација отворена

06. август 2018. |

Седми годишњи Форум Дунавске стратегије, 18-19. oктобар 2018, Софија, Бугарска – регистрација отворена

Пријава учешћа за седми годишњи Форум Стратегије ЕУ за Дунавски регион (Дунавска стратегија, ЕУСДР), у организацији Републике Бугарске, председавајуће Дунавском стратегијом, и Европске комисије, који се одржава 18. и 19. октобра 2018. године у Софији је сада отворена.

Tема овогодишњег Форума је развој туризма као предуслов за економски раст и територијалну кохезију. Форум ће се бавити темама од посебног значаја за Дунавски регион као што су очување културног и историјског наслеђа, нове технологије и дигитализацију у сектору туризма, безбедност у туризму, транспортне мреже и мобилност. Више информација о садржају Форума, као и дневни ред и листу модератора и панелиста можете наћи на интернет страници: https://www.7danube-forum-sofia.eu/

Молимо вас да своје учешће пријавите путем линка: https://www.7danube-forum-sofia.eu/ и придружите се дискусијама.

Практичне информације о Форуму, укључујући листу препоручених хотела у Софији, такође можете пронаћи на интернет страници догађаја. Уколико су вам потребне додатне информације, можете се обратити организаторима путем електронске поште: EUSDR-Forum2018@mrrb.government.bg.