Информације Видео материјал

Видео материјал

 

Ј. Јоксимовић и П. Сијарто потписали су Годишњи радни план за 2019. годину - Анекс на Меморандум о разумевању између Владе Мађарске и Владе Републике Србије о експертској помоћи у процесу приступних преговора Србије са ЕУ, 10. децембар 2018.

 


Шеста национална конференција о прекограничној сарадњи, 14. октобар 2018.

Седница Владе Србије са представницима Срба са Косова и Метохије у Палати Србија у Београду. Седници присуствује и председник Србије Александар Вучић, 30. октобар 2018.

 

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић и покрајински секретар за регионални развој, међународну регионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић потписали су Споразум о сарадњи у области европских интеграција, након одржане заједничке седнице Владе Републике Србије и Покрајинске Владе АП Војводине у Новом Саду, 26. октобар 2018.

Председник Републике Србије Александар Вучић и министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић састали су се са министром за ЕУ, културу и медије Гернотом Блумелом и руководством фабрике „Цумтобел“ у Нишу, 28. септембар 2018.

 

Председник Републике Србије Александар Вучић и министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић састали су се са министром за ЕУ, културу и медије Гернотом Блумелом, 28. септембар 2018.

Министар Јадранка Јоксимовић одговара на посланичка питања, 27. септембар 2018, I део

 

Министар Јадранка Јоксимовић одговара на посланичка питања, 27. септембар 2018, II део

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић на састанку са председником Републике Србије Александром Вучићем и комесаром за буџет Европске уније Гинтером Етингером, 19. јул 2018.

 

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић дочекала председника Украјине Петра Порошенка, 3. јул 2018.

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић и шеф Делегације ЕУ у Србији Сем Фабрици потписали су споразум за спровођење Акционог ИПА програма за Србију за 2017. у вредности од 41.177.139 евра, а потписивању су присуствовали председник Србије Александар Вучић и европски комесар за преговоре о проширењу Јоханес Хан, 2. jул 2018.

 

Гостовање в.д. помоћника министра Ксеније Миленковић у емисији Око на РТС о Самиту ЕУ и Западног Балкана одржаног у Софији

Председник Републике Србије Александар Вучић и министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић састали су се са главном извршном директорком Светске банке Кристалином Георгијевом

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић за ТВ Пинк о буџету ЕУ за период од 2021. до 2027. године

Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић испратила је, на аеродрому „Никола Тесла“, председника Европског савета Доналда Туска који је био у радној посети Србији

У Галерији Народне банке Србије 7.децембра 2017. отворена је изложба „Примењена носталгија“, на којој су приказане фотографије Београда и Талина, главног града Естоније, државе која председава Европској унији до краја 2017. Изложбу су отворили министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић и шеф Делегације ЕУ у Србији Сем Фабрици.

Председник Републике Србије Александар Вучић и министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић састали су се са председником Европског савета Доналдом Туском

 

Председник Владе Србије Ана Брнабић и министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић на седници Комитета за спољне послове Европског парламента (АФЕТ) којој председава Дејвид Мекалистер

Анимација о томе шта се у Србији финансира ИПА средствима

 

Дан Европе београдским средњим школама 2017.

Министар Јадранка Јоксимовић за јутарњи програм ТВ Пинк

 

ИПА Програм прекограничне сарадње Хрватска - Србија, 2007 - 2013.

Дан Европе у Зрењанину - манифестација Европско село 2017.

 

Мит 14: #КрајЗаСрпскеТрадиционалнеПроизводе Мит 11: #ЕУНећеДозволитиДаПечемоРакију

Петa националнa конференцијa о прекограничној и транснационалној сарадњи 2016.

 

Програми прекограничне и транснационалне сарадње у Србији

Прослава 9. маја, Дана Европе 2016. године

 

Обележавање 21. септембра, Дана европске сарадње, 2015 

Анимација о процесу преговора за чланство Србије у ЕУ

 

Сарадња Србије и Јапана

Прослава 9. маја, Дана Европе у Обреновцу 2015. године

 

Четврта национална конференцији о прекограничној срадњи, 2014.

Прослава Дана Европе  2014.

 

Перформанс поводом Дана европске сарадње, 2013.

Десет година развојне помоћи Републици Србији

 

Прекогранична сарадња Србије и Хватске


 

 

 

youtube_logo

 

 

Четвороминутна анимација која на популаран начин представља сложен процес преговора за чланство у ЕУ.

 

 

Погледајте занимљив видео о томе шта се у Србији финансира ИПА средствима: